Gewasbescherming

Heyboer BV, een begrip voor kennis en vakmanschap in gewasbescherming

Een breed assortiment gewasbeschermingsmiddelen levert Heyboer BV uit voorraad vanuit de vestigingen Biddinghuizen en Zeewolde. Heyboer BV is een begrip voor:

  • Kennis en ervaring
  • Uitstekende service en begeleiding met advies-op-maat advisering
  • snelle levering

In gewasbescherming zijn wij actief in o.a. de volgende sectoren; akkerbouw en vollegrondsgroentenfruitteelt en vruchtboomkwekerijveehouderijbloembollen en groentechniek
 

Innovatieplatform

Elk jaar hebben wij, in samenwerking met CropSolutions en fabrikanten van gewasbeschermingsmiddelen, een innovatieplatform voor onze relaties. Op dit platform staan diverse gewassen waar bestaande en nieuwe toepassingen van gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen en bodemverbeteraars worden beproefd en getoond.
 

Advies op maat

Het gebruik van gewasbescherming hoort altijd in relatie te staan tot de omstandigheden in het veld. Daarom onderhouden onze ervaren adviseurs van Heyboer BV nauw contact met hun relaties over toepassing en gebruik van gewasbeschermingsmiddelen. Voor het updaten van kennis bij de adviseurs worden proeven van fabrikanten en CropSolutions bezocht en is er uitwisseling van ervaring en kennis met o.a. fabrikanten, CropSolutions en collega-bedrijven binnen CropSolutions. Als voorbereiding op het nieuwe seizoen bespreken onze adviseurs in de wintermaanden het bouwplan bij alle relaties. Vervolgens stellen zij samen met de relatie een plan van aanpak op voor het nieuwe seizoen. Daarbij wordt gekeken naar de specifieke situatie van het bouwplan en geluisterd naar de wensen van de relatie. Tijdens het groeiseizoen dragen de Heyboer adviseurs zorg voor een zo optimaal mogelijke teeltbegeleiding. Zo kunnen zij komen tot een weloverwogen en op maat gesneden advies.
 

Hey-mail Informatie Systeem

Wanneer in het seizoen onkruiden en ziekten worden waargenomen, moet daar snel en doeltreffend op worden gereageerd. Alle Heyboer relaties kunnen daarom als extra ondersteuning een abonnement nemen op de Heymail, het informatie systeem van Heyboer BV.

De teeltactualiteiten komen tot stand naar aanleiding van dagelijkse uitwisselingen van ervaringen en waarnemingen van de adviseurs. Bij elke actualiteit wordt een bericht opgesteld waarbij relaties meteen worden geattendeerd. Bij het tot stand komen van de Heymail worden zo nodig ook beslissingsondersteunende systemen (BOS) geraadpleegd.

Laat u adviseren

×