Wie zijn we

Heyboer BV is in de agrarische sector een toonaangevend groothandelsbedrijf in o.a. gewasbeschermingsmiddelen, zaaizaden en meststoffen. Daarnaast verricht Heyboer BV loonwerkzaamheden in diverse specialistische teelten.

Heyboer BV is een begrip voor kennis, ervaring, uitstekende service en teeltbegeleiding met advies op maat.

In het loonwerk onderscheidt Heyboer BV zich door zich te richten op een specifiek aantal werkzaamheden. Dit betreft onder meer spuiten, zaaien, planten en oogsten in teelten als uien, wortelen, witlof en bloembollen. Daarnaast biedt Heyboer BV onderscheidende diensten aan, zoals diensten in de precisielandbouw, ruimtebehandeling in de aardappelbewaring, grond- en plantanalyse en SKL-keuring voor o.a. veldspuiten.

Heyboer BV is een deelneming van CAV Agrotheek en CZAV. Tevens is Heyboer BV participant in CropSolutions.  CropSolutions verzamelt, ontwikkelt en verzorgt specialistische teeltkennis voor de plantaardige sector en ondersteunt onze teeltadviseurs met praktijkgerichte oplossingen voor teeltproblemen en zoekt naar nieuwe concepten om tot betere rendementen te komen.

×