Lokale weerstations erg in trek!

Lokale weerstations erg in trek!

Content manager
/ Categorieen: Nieuws

Lokaal weerstation van AgroExact

Wenst u naast bodem(vocht)sensoren ook meer inzicht te krijgen in lokale weersomstandigheden? Dan biedt AgroExact een mooie oplossing. Met een eenvoudig abonnement van €195,- per jaar krijgt u inzicht in 5 weerstations naar keuze in uw gebied. Staat er nog geen AgroExact weerstation in uw gebied, dan heeft u geluk! U krijgt dan een weerstation op uw eigen perceel geplaatst.

Met het weerstation krijgt u inzicht in de gevallen neerslag, de luchttemperatuur, de relatieve luchtvochtigheid, de zoninstraling en windkracht en windrichting op ongeveer 1.50 meter hoogte.

Door gebruik te maken van een lokaal weerstation krijgt u beter inzicht in spuitmomenten. Is de relatieve luchtvochtigheid optimaal of staat er toch te veel wind bij dat perceel? U ziet het in één oogopslag op uw mobiel.

Check hier uw locatie, om te kijken of er al een AgroExact weerstation bij u in de buurt staat!

Klik hier voor meer informatie

 

Plan uw spuitbeurten met de Fieldmate

Wil u liever een weerstation voor uzelf? Dan biedt de Fieldmate een mogelijkheid. De sensor meet neerslag, relatieve luchtvochtigheid en de luchttemperatuur op 2 hoogtes in het gewas. Daarnaast meet het de bodemtemperatuur op 2 dieptes. De sensor is te koop voor €999,- en u krijgt daarvoor 3 jaar lang het gebruik van het platform. In het Smartfarm platform zit onder andere een spuitplanner. Een handig inzicht om de juiste spuitmomenten te kiezen voor uw gewas. De effectiviteit van de spuitbeurt verbetert en onkruiden of schimmels worden beter bestreden.

Klik hier voor meer informatie

 

Vorig artikel Optimaliseer uw teelt met precisielandbouw
Volgend artikel Alstublieft, onze folder rassenadvies zaaiuien oogst 2023
×